Oferim servicii de consultanta in sprijinul proiectelor sau programelor clientilor nostrii, fie sub forma de comisioane independente sau ca parte a pachetului general de afaceri.

Serviciile noastre de consultanta au ca scop identificarea actiunilor necesare sa imbunatateasca eficienta investitiei, sa micsoreze riscul si sa asigure valoarea investitiei, in vederea asistarii clientilor in definirea si interpretarea proiectelor imobiliare proprii.

Suntem in permanenta in contact cu toti dezvoltatorii de parcuri industriale si logistice si dezvoltatorii de spatii de birouri, drept pentru care va putem pune la dispozitie cele mai bune solutii de spatii pentru depozitare, logistica, productie sau birouri din Romania, adaptate nevoilor fiecarui client.

Piata de spatii pentru depozitare, logistica, productie sau birouri din Romania a inregistrat o crestere foarte mare in ultimii ani. Aceasta crestere ne ajuta sa va oferim cele mai moderne solutii pentru afacerea dumneavoastra, avand posibilitatea de a alege impreuna din multitudinea de oferte existente.