GS Capital Advisory a oferit servicii de consultanta pentru Rhenus Logistics in vederea relocarii operatiunilor Rhenus la Mercury Logistics Park

Firma de brokeraj si consultant GS Capital Advisory a oferit support pentru Rhenus Logistics in vederea relocarii operatiunilor acestora la Mercury Logistics Park, Bucuresti.

Operatorul logistic a inchiriat Unitatea 1 in intregime, totalizand 14.000 mp, in parcul logistic detinut de catre Heitma – firma globala de management al investitiilor, concentrate exclusive in domeniul imobiliar. Valoarea proprietatilor din portofoliul Heitman depaseste 26,5 miliarde $.

Acesta tranzactie intermediata de GS Capital Advisory, una din agentiile imobiliare de top din sectorul industrial din Romania, fondata de catre consultantul imobiliar Gabriel Sfetcu – Partener si Director al Departamentului Industrial din cadrul companiei imobiliare GS Capital Advisory, cu o experienta considerabila in domeniul imobiliar, reprezinta cea mai mare tranzactie din piata imobiliara din sectorul industrial incheiata in 2014.

“Fiind parte cu siguranta din topul tranzactiilor imobiliare de la inceputul anului 2014, ne determina sa fim increzatori intr-o evolutie buna a pietei imobiliare industrial in acest an.” declara Gabriel Sfetcu.

Aceasta relocare reprezinta primul pas al unui proiect asumat de catre Rhenus Logistics Romania.

Operatorul logistic intentioneaza sa isi extinda opratiunile logistice rutiere in toata tara.

“GS Capital Advisory este un partener de incredere si bun profesionist. Avem garantia ca acest parteneriat va ajuta companiile noastre sa cresca impreuna, prin modul in care GS Capital Advisory ne ofera cele mai bune solutii pentru nevoile noastre de spatii logistice.” a declarat Robert Pasaniuc – Business Development Manager in cadrul Rhenus Logistics Romania.

Mercury Logistics Park ofera 34,000 mp de spatii de depozitare si birouri de Clasa A, dezvoltate in 3 cladiri. Intreg proiectul se intinde pe un teren cu suprafata totala de 19 ha, ce ofera un potential de dezvoltare a inca 60.000 mp de spatii industriale. Unitatea 3 consta intr-o combinative de spatii de depozitare ambientale, refrigerate si congelate si spatii de birouri situate la mezanin.

Mercury Logistics Park is localizat pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, pe coridorul IV Pan-European ce leaga Romania de Europa Centrala si de Vest, la 23 km Vest de centrul Bucurestiului si 10 km distanta de Sos. de Centura a orasului, cu acces usor si vizibilitate excelenta din autostrada A1. Rata de ocupare a spatiilor din parc este de 85%, acestea fiind inchiriate de catre operatori logistici internationali renumiti.

Mercury Logistic Park este singurul proiect dezvoltat si administrat de catre Heitman in Romania.

Grupul Rhenus este prezent in Romania din anul 2004. Prin cele 6 birouri: Pitesti, Bucuresti, Deva, Giurgiu, Galati si Constanta, Rhenus Logistics SRL ofera o gama completa de servicii de logistica si expeditii, chartering si agenturare pentru nave maritime, transport maritim, fluvial, rutier, feroviar, aerian si multimodal, logistica pentru containere, manipulare si depozitare precum si servicii pentru operatiuni vamale.

Pentru detalii suplimentare contactati:

Gabriel Sfetcu

Partener

gabi.sfetcu@gscapital.ro

Mobil: +40 744 308 657